Kleinst Waterhoen Zapornia pusilla

Eerste waarneming:

  14-06-1999
  Den Nul

Status:

  Zeldzaam
  Soort

Broedt van West-Europa en Noord-Afrika oost tot Roemenië overwintert in tropisch Afrika; andere ondersoorten van Rusland oost tot Japan, Nieuw-Guinea, Australië, Nieuw-Zeeland en zuidelijk Afrika.

geen images aanwezig