Forsters Stern

Sterna forsteri - Forster's Tern

  Zeer Zeldzaam

Eerste waarneming: 17-04-2016, Texel

Broedt in Noord-Amerika; overwintert in zuidelijk Noord-Amerika en Midden-Amerika.

Waarnemingen

-> 17-04-2016, Texel - Volharding

17 april 2016, Forsters Stern, Texel

  • 20160417_Forsters Stern_Texel