Walrus Odobenus rosmarus

Eerste waarneming:

  22-10-2021
  Den Helder

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Taxonomie

Groep: Gewervelden  Vertebrata
Klasse: Zoogdieren  Mammalia
Orde: Roofdieren  Carnivora
Familie: Walrussen  Odobenidae
Soort: Walrus  Odobenus rosmarus

De walrus (Odobenus rosmarus) is een robbensoort die in de koude zeeŽn van het noordelijke halfrond voorkomt. De walrus hoort tot de orde van de roofdieren (Carnivora) en is de enige nog levende soort in de familie der walrussen (Odobenidae).

22 oktober 2021, Walrus, Den Helder

 

  • 20211022_Walrus_01_Den Helder
  • 20211022_Walrus_02_Den Helder
  • 20211022_Walrus_03_Den Helder
  • 20211022_Walrus_04_Den Helder