Blauwstaart Tarsiger cyanurus

Eerste waarneming:

  07-01-2007
  Zandvoort

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Broedt van Finland oost tot in Japan; overwintert in Zuidoost-Azië.

16 oktober 2016, Blauwstaart, Texel

  • 20070107_Blauwstaart_01
  • 20070107_Blauwstaart_02
  • 20070107_Blauwstaart_03
  • 20070107_Blauwstaart_04
  • 20070107_Blauwstaart_Artikel_Zandvoort
  • 20070107_Blauwstaart_Artikel_Zandvoort_thumbnail
  • 20070111_Blauwstaart_verstoring
  • 20161016_Blauwstaart_Texel
  • 20161016_Blauwstaart_Texel_01
  • 20161016_Blauwstaart_Texel_02
  • 20161016_Blauwstaart_Texel_03
  • 20161016_Blauwstaart_Texel_04
  • blauwstaart 4luik