Kleine Klapekster Lanius minor

Eerste waarneming:

  31-05-2013
  Voorhout

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Broedt van Polen en Italië (ook plaatselijk in Zuid-Frankrijk) oost tot in Kazakhstan en Noord-Iran; overwintert in zuidelijk Afrika.

31 mei 2013, Kleine Klapekster, Voorhout

  • 20130531_Kleine klapekster_Voorhout
  • 20130531_Kleine klapekster_Voorhout_2