Daurische Klauwier Lanius isabellinus

Eerste waarneming:

  02-10-2011
  Texel

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Broedt in Mongolië, Noord- en Centraal-China en zuidoostelijk Altai-gebergte in Rusland; overwintert in Zuidwest-Azië, zuidelijk Arabisch schiereiland en tropisch Afrika.

2 oktober 2011, Daurische Klauwier, Texel

  • 20111002_daurische klauwier2_texel
  • 20111002_daurische klauwier_texel
  • 20111002_daurische klauwier_texel_3
  • 20211010_Daurische Klauwier_02_Texel
  • 20211010_Daurische Klauwier_Texel