Terekruiter Xenus cinereus

Eerste waarneming:

  21-05-1998
  Den Oever

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Broedt van Finland (sinds 1957) oost tot in Oost-Siberië overwintert in tropisch Afrika, Zuid-Azië en Australië.

13 juli 2013, Terekruiter, Breebaardpolder

  • 20130713_Terekruiter_Breebaardpolder
  • 20130713_Terekruiter_Breebaardpolder_2