Witstaartkievit Vanellus leucurus

Eerste waarneming:

  25-02-1989
  Assendelft

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Soort

Broedt in Midden-Oosten en West-Azië overwintert in Noordoost-Afrika en Noord-India.

28 april 2014, Witstaartkievit, Den Helder

  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder-sharpen-sharpen
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder_2
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder_3-sharpen-focus