- Hutchins' Canadese Gans Branta h hutchinsii

Eerste waarneming:

  26-04-1998
  Lauwersmeer

Status:

  Zeer Zeldzaam
  Ondersoort

Ondersoort van Kleine Canadese Gans - Branta hutchinsii - Cackling Goose.

Broedt in arctisch Noord-Amerika zuidelijk tot westkust van Hudsonbaai; overwintert in het zuiden van Amerika (Texas) en Mexico.

geen images aanwezig