Turkestaanse Klauwier

Lanius phoenicuroides - Red-tailed Shrike

  Zeer Zeldzaam

Eerste waarneming: 14-08-2002, Texel

Broedt van Iran en Kazakhstan noordoost tot Xinjiang, China; overwintert in Zuidwest-Azië, zuidelijk Arabisch schiereiland en tropisch Afrika.

 

  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_01
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_02
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_03
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_04
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_05
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_06
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_07
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_08
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_09
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_10
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_11
  • 20190818_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer_12
  • 20190908_Turkestaanse_Klauwier_Lauwersmeer