Bruine Klauwier

Lanius cristatus - Brown Shrike

        Status: Zeer Zeldzaam

        Eerste waarneming: 19-01-2014
        Waarnemingsplaats: Netterden

25 februari 2017, Bruine Klauwier, Den Helder
 
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_01
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_02
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_03
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_04
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_01
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_02
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_03
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_04
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_05

Google Maps test

Broedt van de Ob-rivier in centraal Siberië oost tot Kamtsjatka en zuid tot in Mongolië de nominaat overwintert in zuidelijk Azië van Pakistan oost tot Thailand.

Datum Plaats
19-01-2014Netterden - Netterdensche Broek
25-02-2017Den Helder - Timorpark