Forsters Stern

Sterna forsteri - Forster's Tern

        Status: Zeer Zeldzaam

        Eerste waarneming: 17-04-2016
        Waarnemingsplaats: Texel

17 april 2016, Forsters Stern, Texel
 
  • 20160417_Forsters Stern_Texel
Video:

Google Maps test

Broedt in Noord-Amerika; overwintert in zuidelijk Noord-Amerika en Midden-Amerika.

Datum Plaats
17-04-2016Texel - Volharding