Kleinste Jager

Stercorarius longicaudus - Long-tailed Jaeger

        Status: Zeldzaam

        Eerste waarneming: 18-08-1994
        Waarnemingsplaats: Noordwijk Aan zee

 

Google Maps test

Broedt rondom Noordpool in (sub)arctische gebieden, zuid tot Zuid-Noorwegen; overwintert in tropische oceanen.

Datum Plaats