Witstaartkievit

Vanellus leucurus - White-tailed Lapwing

        Status: Zeer Zeldzaam

        Eerste waarneming: 25-02-1989
        Waarnemingsplaats: Assendelft

28 april 2014, Witstaartkievit, Den Helder
 
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder-sharpen-sharpen
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder_2
  • 20140428_Witstaartkievit_Den Helder_3-sharpen-focus

Google Maps test

Broedt in Midden-Oosten en West-Azië overwintert in Noordoost-Afrika en Noord-India.

Datum Plaats
28-04-2014Den Helder - De Nollen