Kleine Topper

Aythya affinis - Lesser Scaup

  Zeer zeldzaam

Eerste waarneming: 26-05-2002, Hoogkerk

Broedt in Noord-Amerika; overwintert zuidelijk tot Panama, Caribische eilanden en Noord-Venezuela, ook in Hawaï.

20 maart 2016, Kleine Topper, Den Oever

 

  • 20150123_Kleine Topper_Biddinghuizen
  • 20150123_Kleine Topper_Biddinghuizen_2
  • 20160320_Kleine Topper_Den Oever_02
  • 20160320_Kleine_Topper_Den Oever
  • 20170225_Kleine Topper_Den Oever