Bruine Klauwier

Lanius cristatus - Brown Shrike

  Zeer zeldzaam

Eerste waarneming: 19-01-2014, Netterden

Broedt van de Ob-rivier in centraal Siberië oost tot Kamtsjatka en zuid tot in Mongolië de nominaat overwintert in zuidelijk Azië van Pakistan oost tot Thailand.

25 februari 2017, Bruine Klauwier, Den Helder

 

  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_01
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_02
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_03
  • 20140119_Bruine klauwier_Netterden_04
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_01
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_02
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_03
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_04
  • 20170225_Bruine Klauwier_Den Helder_05