Franklins Meeuw

Larus pipixcan - Franklin's Gull

  Zeer zeldzaam

Eerste waarneming: 20-02-2002, Kampen

Broedt in binnenland van Noord-Amerika; overwintert langs Pacifische kusten van Midden- en Zuid-Amerika.

20 februari 2002, Franklins Meeuw, Kampen (Foto: Koen Vogt)

 

  • 20020220_Franklins_Meeuw_Kampen_Koen_Vogt
  • Franklins meeuw Kampen Krantenartikel